"saveCurrentDescription":"Spara alla öppna flikar, delade layouter och rutorrangemang som en ny namngiven arbetsyta.",
"nameLabel":"Namn",
"namePlaceholder":"t.ex. produktfelsökning",
"nameRequired":"Arbetsytans namn krävs",
"colorLabel":"Färg",
"workspaceCreated":"Arbetsytan sparad",
"workspaceUpdated":"Arbetsytan uppdaterad",
"workspaceDeleted":"Arbetsytan raderad",
"workspaceDuplicated":"Arbetsyta duplicerad",
"saveFailed":"Kunde inte spara arbetsytan",
"updateFailed":"Misslyckades med att uppdatera arbetsytan",
"deleteFailed":"Misslyckades med att ta bort arbetsytan",
"duplicateFailed":"Misslyckades med att duplicera arbetsytan",
"loadFailed":"Misslyckades med att läsa in arbetsytor",
"applyFailed":"Kunde inte tillämpa arbetsytan",
"deleteWorkspaceTitle":"Ta bort arbetsyta",
"deleteWorkspaceDescription":"Är du säker på att du vill ta bort \"{{name}}\"? Detta kan inte ångras.",
"noWorkspaces":"Inga sparade arbetsytor ännu. Spara din nuvarande flikstruktur för att komma igång.",
"tabCount":"{{count}} flik",
"tabCount_other":"{{count}} flikar",
"apply":"Tillämpas",
"applyConfirmTitle":"Använd arbetsyta",
"applyConfirmDescription":"Om du använder \"{{name}}\" stängs dina nuvarande flikar och ersätts med den här arbetsytans sparade layout. Osparade ändringar i din nuvarande layout kommer att gå förlorade.",
"applyConfirmButton":"Använd arbetsyta",
"updateWithCurrent":"Uppdatera med aktuellt",
"updateWithCurrentConfirm":"Skriv över \"{{name}}\" med din nuvarande tabulering?",
"rename":"Döpa om",
"duplicate":"Duplicera",
"duplicateNameSuffix":"{{name}} (kopiera)",
"setDefault":"Ange som standard",
"unsetDefault":"Ta bort som standard",
"defaultBadge":"Standard",
"lastSession":"Senaste sessionen",
"lastSessionDescription":"Uppdateras automatiskt med din senaste flikstruktur. Använd den för att återställa det du hade öppet.",
"lastUsed":"Senast använd {{time}}",
"neverUsed":"Aldrig tillämpad",
"tabsSkipped":"Arbetsyta tillämpad, men {{count}} flikar hoppades över eftersom deras värd inte längre finns: {{names}}",